Copyright © 2DStudio 2024. All rights reserved

Референции

Мероне-Н ЕООД дава настоящата референция, с която изразява удовлетворението си от работата с екипа на фирма 2Д Студио ЕООД, гр.Варна относно изпълнение на договорената и извършена услуга.

Фирмата предлага реклама, печат и графичен дизайн, предпечат на календари, брошури, дипляни, визитки, плакати, билбордове, рекламни надписи на автомобили и други.

Успешната съвместна работа с 2Д Студио ЕООД ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и срокове за изпълнение на поръчките, на професионализма и отзивчивостта на специалистите и горещо да препоръчваме 2Д ...
Мероне ЕООД
2009-11-18
Виж оригинал в merone_ref_3846.pdf
Баркод Системи България ООД е една от водещите фирми в областта на мобилните бизнес информационни системи и баркод продуктите и технологии.

Обърнахме се към 2Д студио ЕООД във връзка с разработването на специализирани рекламни кампании и проекти. Започнахме с изготвянето на корпоративна и продуктови брошури, които имаха за цел да представят максимално ясно и естетично продуктите и решенията, които нашата фирма предлага. Екипът на 2Д Студио се отнесе към проекта с изключителен професионализъм, взимайки предвид спецификата на нашата работа. Всичко беше изпълнено в срок и отговаряше ...
Баркод Системи България ООД
2009-03-20
Виж оригинал в barcodes_ref_5314.pdf
Основните фактори, които ни накараха да доверим на екипа на 2Д Студио цялата дейност по брандиране със визията на смазочните продукти с търговска марка IP Italiana Petroli, на които сме изключителни представители за Република България и оформянето на корпоративната визия на нашата организация, са изключителната креативност и оригиналност при разработката на различните проекти, индивидуалния подход, който екипът на 2Д Студио ЕООД демонстрират към клиентите си и сериозното отношение което имат към всяка от поставените им задачи.

2Д Студио ЕООД ни оказаха неоценима помощ при : ...
Трейдекспрес - Л ЕООД
2010-09-30
Виж оригинал в tradexpress_ref_5538.pdf